Particulieren
Het scala aan regelgeving, formulieren en voorschriften waar u als privé-persoon mee te maken krijgt is door de jaren heen uitgegroeid tot een soms ondoordringbaar bos. Met de ruim 30 jaar ervaring die wij in ons bedrijf hebben op administratief gebied kunnen wij u ondersteunen bij het invullen van formulieren en het communiceren met diverse overheidsinstanties. Dat kan goed van pas komen als u door de bomen het bos niet meer ziet...

Belastingzaken
Voor de meeste mensen is het regelen van alle belastingzaken al helemaal een ware 'crime'. Wij kunnen u behulpzaam zijn bij bijna alle fiscale zaken die u als privé-persoon tegenkomt. Natuurlijk zijn er de aangiftes inkomstenbelasting en de zogenoemde 'voorlopige teruggaaf' van belastinggeld. Wij adviseren en ondersteunen u ook bij het aanvragen van huurtoeslag, zorgtoeslag en kinderopvangtoeslag. In een eventueel conflict met de belastingdienst kunnen wij optreden als adviseur en intermediair. Wij schrijven voor u een bezwaarschrift, plegen overleg en voeren onderhandelingen met de fiscus.

Belt u gerust eens om de mogelijkheden te bespreken of een afspraak te maken, bij u thuis of op ons kantoor aan de Broederij in Meppel.

webhosting: Crooijmans ICT